انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم

انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم(واحد برادران) با درخواست و پیگیری جمعی از دانشجویان رشته با هدف گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی در عرصه های مختلف و توسعه دانش و اطلاعات دانشجویان و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در سال 1390 تشکیل شد.

 

دبیران گذشته:

⦿ جناب آقای ادیب توکلی زاده 90-1391

𒊹︎ جناب آقای علی رحیمی 91-1393

⦿ جناب آقای حسین خسروانی 94-1395

𒊹︎ جناب آقای احسان اقرلو  95-1396

⦿ جناب آقای امیر محمد یکتایی 97-1398

𒊹︎ جناب آقای ابولفضل نصرآبادی 98-1400

⦿ جناب آقای علی مهدی بهرامی 00-1401

𒊹︎ جناب آقای سید محمد امین موسوی 01-1402



امیر لکی زاده
استاد راهنما

عليرضا نورمحمد
دبیر

احسان خلوصي
شورای مرکزی

محمدحسين سربازي
شورای مرکزی

فريبرز محمدي اميراباد
شورای مرکزی

محمدامين محمدی
شورای مرکزی



انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
دوشنبه , 15 آبان 1402
سيدمحمد امين موسوي
معارفه نو دانشجویان
شرح کامل در فایل پیوست


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
چهارشنبه , 10 خرداد 1402
سيدمحمد امين موسوي
دوره آموزشی برنامه نویسی bot
برنامه به صورت مجازی در بستر ادوبی کانکت برگزار شد و شرح کامل فعالیت در گزارش که به پیوست ارسال شد. موفق باشید


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 31 اردیبهشت 1402
سيدمحمد امين موسوي
میکرو الکتونیک
مکان پردیس فنی دانشگاه تهران


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 28 اسفند 1401
سيدمحمد امين موسوي
وبینار چت جی پی تی و هوش مصنوعی
شرح و پاسخ به سوال هوش مصنوعی چیست ؟ نحوه کارکرد هوش مصنوعی و پاسخ دقیق به what is chat gpt? کاربرد های آن و نحوه استفاده از آن ( پاسخ دقیق به how use chat gpt?)


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
ﺳﻪشنبه , 28 تیر 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
رویداد از دانش تا تجربه «تصمیم‌گیری هوشمند و داده محور»
جلسه جدید از سلسله جلسات «از دانش تا تجربه» توسط دیجی کالا و آکادمی دیجی نکست با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم و جمعی دیگر از انجمن های علمی دانشگاه های برتر کشور با موضوع «تصمیم‌گیری هوشمند و داده محور» با ارائه مهندس حسین رحمتی«تیم‌لیدهای تیم هوش تجاری دیجی‌کالا» در تاریخ 28 تیر 1401 به صورت حضوری(دیجی نکست، کارخانه نوآوری) و آنلاین برگزار شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
ﺳﻪشنبه , 14 تیر 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
رویداد از دانش تا تجربه «داستان خدمات پس از فروش، از ترندها تا سرویس به مشتری»
جلسه جدید از سلسله جلسات «از دانش تا تجربه» توسط دیجی کالا و آکادمی دیجی نکست با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم و جمعی دیگر از انجمن های علمی دانشگاه های برتر کشور با موضوع « داستان خدمات پس از فروش، از ترندها تا سرویس به مشتری» با ارائه مهندس محمودرضا نوربخش «مدیر خدمات پس از فروش دیجی‌کالا» در تاریخ 14 تیر 1401 به صورت حضوری(دیجی نکست، کارخانه نوآوری) و آنلاین برگزار شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
چهارشنبه , 11 خرداد 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
سلسله وبینارهای راهکار: چگونه یک "متخصص سئو" شویم؟
جلسه جدید از سلسله جلسات راهکار توسط یکتانت با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم و جمعی دیگر از انجمن های علمی دانشگاه های برتر کشور با موضوع «چگونه یک "متخصص سئو" شویم؟» با ارائه مهندس محسن فیروزبخش «کارشناس ارشد یکتانت» در تاریخ 11 خرداد 1401 به صورت آنلاین با هدف آشنایی دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه با سرفصل های: - معرفی حوزه سئو و چالش های آن - چه کسانی نباید وارد حوزه سئو شوند؟ - چگونگی شروع سئو - آشنایی با نردبان شغلی سئو - مهارت های لازم برای حرفه ای شدن - بررسی چند نمونه آگهی استخدامی کارشناس سئو برگزار شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
ﺳﻪشنبه , 10 خرداد 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
سلسله وبینارهای رویدادستان پلاس
4 جلسه از سلسله جلسات رویدادستان پلاس با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم و جمعی دیگر از انجمن های علمی دانشگاه های برتر کشور، با موضوعات: ❶ «در مسیر سئو» با ارائه خانم روناک شاکری(کارشناس سئو تریبون) در تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۰ ساعت 17 تا 19 ❷ «توسعه کسب و کار بر پایه‌ی اینستاگرام» با ارائه آقای محمدجواد یوسفی(کارشناس ارشد توسعه کسب و کار یک لینک) در تاریخ ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ ساعت 17 تا 19 ❸ «مسیر شغلی دیجیتال مارکتینگ» با ارائه خانم فاطمه مهاجری(مدیر دیجیتال مارکتینگ شرکت تپسل) در تاریخ ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت 18 تا 19 ❹ «تفکر چابک و تجربه پیاده‌سازی آن در اسنپ» با ارائه خانم فاطمه دیانت‌خواه(اجایل کوچ اسنپ)، خانم زیبا قره‌نازی فام(اسکرام مستر ارشد اسنپ)، آقای رضا فیض آزاد(اسکرام مستر اسنپ) و خانم شبنم ربیعی(اسکرام مستر اسنپ) در تاریخ ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت 19 تا 21 برگزار شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 08 خرداد 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
سلسله جلسات Up&Running(آشنایی با کلود و Cloud-Native)
جلسه جدید از سلسله جلسات آشنایی دانشجویان با حوزه های مختلف کامپیوتر(Up&Running) با موضوع «آشنایی با کلود و Cloud-Native» توسط انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم در تاریخ 8 خرداد 1401 به صورت حضوری(برای دانشجویان دانشگاه تهران و دانشگاه قم) و آنلاین(برای عموم علاقه مندان) با ارائه مهندس علی قطبی زاده «Technical Team Leadدر شرکت Neor Cloud و دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران» برگزار شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 25 اردیبهشت 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
سلسله جلسات Up&Running(توسعه اندروید و فریلنس بین المللی)
جلسه جدید از سلسله جلسات آشنایی دانشجویان با حوزه های مختلف کامپیوتر(Up&Running) با موضوع «توسعه اندروید و فریلنس بین المللی» توسط انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم در تاریخ 25 اردیبهشت 1401 به صورت حضوری(برای دانشجویان دانشگاه تهران) و آنلاین(برای دانشجویان دانشگاه قم و عموم علاقه مندان دیگر دانشگاه ها) با ارائه مهندس میلاد محمدی «توسعه دهنده اندروید شرکت Realtyna و دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران» برگزار شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 25 اردیبهشت 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
فصل دوم سلسه جلسات عصرانه فناوری – جلسه پنجم(آشنایی با خودرو های خودران)
⦿ با توجه به اهمیت شناخت شاخه های مختلف در رشته ی مهندسی کامپیوتر و سرعت لحظه ای علم و دانش، انجمن علمی مهندسی کامپیوتر طی جلسات متعدد با فارغ التحصیلان موفق دانشگاه های برتر و متخصصان مجرب داخل و خارج کشور، در صدد برگزاری سلسله جلساتی با عنوان «عصرانه فناوری» به منظور آشنایی دانشجویان با علوم کامپیوتر روز و کاربردهای مباحث مختلف رشته ی مهندسی کامپیوتر در دنیای امروز، برآمد که فصل اول این سلسله از جلسات در پاییز سال 1398 برگزار شد و فصل دوم این سلسله از جلسات در بهار سال 1401 آغاز شد. ⦾ جلسه پنجم «فصل دوم عصرانه فناوری» با موضوع (آشنایی با خودرو های خودران) در تاریخ 25 اردیبهشت 1401 با سخنرانی آقای دکتر علی پارسا«فوق دکتری در زمینه خودروهای هوشمند و خودران از مودنای ایتالیا | موسس و مدیر مرکز تحقیقاتی وسایل نقلیه هوشمند (چیتا) در دانشگاه تهران» برگزار شد. ▣ امید است با استقبال روزافزون دانشجویان و با همراهی و همکاری دانشگاه، میزبان و برگزارکننده ی رویدادهای علمی بیشتری جهت افزایش سطح علمی دانشجویان باشیم.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
دوشنبه , 19 اردیبهشت 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
تور آموزشی آشنایی با کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
⦿ روز دوشنبه 19 اردیبهشت ماه 1401، جمعی از دانشجویان ورودی جدید مهندسی کامپیوتر جهت آشنایی با خدمات کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدیدی از این کتابخانه داشتند، در این جلسه خدمات قابل ارائه و بخش های مختلف کتابخانه برای اعضای حاضر در جلسه توضیح داده شد. ⦾ این گردهمایی و حضور در کتابخانه با همکاری کتابخانه مرکزی و آقای دکتر احمدلو«مسئول کمیته سواد اطلاعاتی کتابخانه» صورت پذیرفت. ▣ امید است با استقبال روزافزون دانشجویان و با همراهی و همکاری دانشگاه، میزبان و برگزارکننده ی رویدادهای علمی بیشتری جهت افزایش سطح علمی دانشجویان باشیم.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
پنجشنبه , 15 اردیبهشت 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
فصل دوم سلسه جلسات عصرانه فناوری – جلسه چهارم(آشنایی با برنامه نویسی موبایل و اندروید)
⦿ با توجه به اهمیت شناخت شاخه های مختلف در رشته ی مهندسی کامپیوتر و سرعت لحظه ای علم و دانش، انجمن علمی مهندسی کامپیوتر طی جلسات متعدد با فارغ التحصیلان موفق دانشگاه های برتر و متخصصان مجرب داخل و خارج کشور، در صدد برگزاری سلسله جلساتی با عنوان «عصرانه فناوری» به منظور آشنایی دانشجویان با علوم کامپیوتر روز و کاربردهای مباحث مختلف رشته ی مهندسی کامپیوتر در دنیای امروز، برآمد که فصل اول این سلسله از جلسات در پاییز سال 1398 برگزار شد و فصل دوم این سلسله از جلسات در بهار سال 1401 آغاز شد. ⦾ جلسه چهارم «فصل دوم عصرانه فناوری» با موضوع (آشنایی با برنامه نویسی موبایل و اندروید) در تاریخ 15 اردیبهشت 1401 با سخنرانی آقای مهندس داوود کلامی«کارشناس ارشد فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران و اندروید دولوپر شرکت کارمنتو و شرکت گلرنگ سیستم» برگزار شد. ▣ امید است با استقبال روزافزون دانشجویان و با همراهی و همکاری دانشگاه، میزبان و برگزارکننده ی رویدادهای علمی بیشتری جهت افزایش سطح علمی دانشجویان باشیم.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 11 اردیبهشت 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
فصل دوم سلسه جلسات عصرانه فناوری – جلسه سوم(آشنایی با فیلد امنیت)
⦿ با توجه به اهمیت شناخت شاخه های مختلف در رشته ی مهندسی کامپیوتر و سرعت لحظه ای علم و دانش، انجمن علمی مهندسی کامپیوتر طی جلسات متعدد با فارغ التحصیلان موفق دانشگاه های برتر و متخصصان مجرب داخل و خارج کشور، در صدد برگزاری سلسله جلساتی با عنوان «عصرانه فناوری» به منظور آشنایی دانشجویان با علوم کامپیوتر روز و کاربردهای مباحث مختلف رشته ی مهندسی کامپیوتر در دنیای امروز، برآمد که فصل اول این سلسله از جلسات در پاییز سال 1398 برگزار شد و فصل دوم این سلسله از جلسات در بهار سال 1401 آغاز شد. ⦾ جلسه سوم «فصل دوم عصرانه فناوری» با موضوع (آشنایی با فیلد امنیت) در تاریخ 11 اردیبهشت 1401 با سخنرانی آقای مهندس محمد گلیانی«کارشناس ارشد امنیت از دانشگاه تهران و مهندس ارشد امنیت اطلاعات شرکت SAP آلمان» برگزار شد. ▣ امید است با استقبال روزافزون دانشجویان و با همراهی و همکاری دانشگاه، میزبان و برگزارکننده ی رویدادهای علمی بیشتری جهت افزایش سطح علمی دانشجویان باشیم.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
ﺳﻪشنبه , 06 اردیبهشت 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
فصل دوم سلسه جلسات عصرانه فناوری – جلسه دوم(آشنایی با دوآپس)
⦿ با توجه به اهمیت شناخت شاخه های مختلف در رشته ی مهندسی کامپیوتر و سرعت لحظه ای علم و دانش، انجمن علمی مهندسی کامپیوتر طی جلسات متعدد با فارغ التحصیلان موفق دانشگاه های برتر و متخصصان مجرب داخل و خارج کشور، در صدد برگزاری سلسله جلساتی با عنوان «عصرانه فناوری» به منظور آشنایی دانشجویان با علوم کامپیوتر روز و کاربردهای مباحث مختلف رشته ی مهندسی کامپیوتر در دنیای امروز، برآمد که فصل اول این سلسله از جلسات در پاییز سال 1398 برگزار شد و فصل دوم این سلسله از جلسات در بهار سال 1401 آغاز شد. ⦾ جلسه دوم «فصل دوم عصرانه فناوری» با موضوع (آشنایی با دوآپس) در تاریخ 6 اردیبهشت 1401 با سخنرانی آقای مهندس احمدعلی باقری«مهندس ارشد دوآپس شرکت Jaja Finance انگلستان و بنیانگذار بزرگترین جامعه فارسی زبان دوآپس» برگزار شد. ▣ امید است با استقبال روزافزون دانشجویان و با همراهی و همکاری دانشگاه، میزبان و برگزارکننده ی رویدادهای علمی بیشتری جهت افزایش سطح علمی دانشجویان باشیم.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 28 فروردین 1401
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
فصل دوم سلسه جلسات عصرانه فناوری - جلسه اول(آشنایی با اینترنت اشیا)
⦿ با توجه به اهمیت شناخت شاخه های مختلف در رشته ی مهندسی کامپیوتر و سرعت لحظه ای علم و دانش، انجمن علمی مهندسی کامپیوتر طی جلسات متعدد با فارغ التحصیلان موفق دانشگاه های برتر و متخصصان مجرب داخل و خارج کشور، در صدد برگزاری سلسله جلساتی با عنوان «عصرانه فناوری» به منظور آشنایی دانشجویان با علوم کامپیوتر روز و کاربردهای مباحث مختلف رشته ی مهندسی کامپیوتر در دنیای امروز، برآمد که فصل اول این سلسله از جلسات در پاییز سال 1398 برگزار شد و فصل دوم این سلسله از جلسات در بهار سال 1401 آغاز شد. ⦾ جلسه اول «فصل دوم عصرانه فناوری» با موضوع (آشنایی با اینترنت اشیا) در تاریخ 28 فروردین 1401 با سخنرانی آقای دکتر مهدی منصوری«سرگروه تیم توسعه محصول سیستم های Embedded و IOT مپنا / دکتری برق-کنترل دانشگاه مالایا مالزی» برگزار شد. ▣ امید است با استقبال روزافزون دانشجویان و با همراهی و همکاری دانشگاه، میزبان و برگزارکننده ی رویدادهای علمی بیشتری جهت افزایش سطح علمی دانشجویان باشیم.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
ﺳﻪشنبه , 14 دی 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
سلسله وبینارهای باینری بیزینس - جلسه دوم(نقشه راه طراحی وب)
⦿ در ابتدای برنامه سخنران آقای مهندس پوریا کردکی خود را معرفی کردند و دقایقی به تحصیلات و سوابق شغلیشان اشاره کردند؛ مهندس پوریا کردکی فارغ التحصیل فارغ التحصیل ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین رشته مهندسی نرم افزار می باشند که در مجموعه های معتبر ایرانی از جمله اسنپ فود، سازمان صدا و سیما و غیره مشغول به کار بوده و همچنین در حال حاضر Software Developer شرکت Just Eat Takeaway.com در هلند می باشند. ⦾ جلسه با محوریت معرفی فیلد وب و بخش های مختلفی که میتوان در آن فعالیت کرد و به کسب تخصص پرداخت برگزار شد و همچنین سخنران تجربیات خود در دوره های مختلف شغلی و کاری را برای دانشجویان بیان کردن. ⦿ در انتهای جلسه دانشجویان به صورت مستقیم سوالاتشان را از ایشان پرسیدند و ایشان پاسخ دادند.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
یکشنبه , 22 اسفند 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
اولین جلسه از سلسه جلسات Backslash t
⦿ در ابتدای برنامه سخنران آقای مهندس حسین امیری پریان خود را معرفی کردند و دقایقی به تحصیلات و سوابق شغلیشان اشاره کردند؛ مهندس امیری فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه یزد می باشند که در 7 شرکت داخلی تجربه حضور و فعالیت در موقعیت ها و تخصص های مختلف شغلی را دارند، همچنین چندسالی است که در خارج از کشور مشغول به کار می باشند و میتوان از سوابق حضور ایشان در شرکت های خارجی معتبر به حضور ایشان در شرکت اطلسیان در سال های گذشته و شرکت Booking هلند درحال حاضر اشاره کرد. ⦾ جلسه «باتوجه به موقعیت تحصیلی و شغلی سخنران» به 3 بخش تقسیم شد(دوران دانشجویی/دوران بعد از فارغ التحصیلی و بازارکار داخل/بازارکار خارج) و در هر قسمت سوالاتی که دانشجویان از قبل داشتند و جمع آوری و گزینش شده بود از ایشان توسط آقای علی مهدی بهرامی پرسیده شد و ایشان به سوالات دانشجویان پاسخ داده و تجربیات خود را در دوره های مختلف شغلی و تحصیلی بیان کردند و همچنین توصیه هایی به دانشجویان برای استفاده از فرصت های خود با انجام فعالیت های متنوع علمی و یادگیری تخصص و انجام پروژه ها در دوران دانشجویی و غیره کردند. ⦿ پس از پایان سوالات و در انتهای جلسه دانشجویان به صورت مستقیم سوالاتشان را از ایشان پرسیدند و ایشان پاسخ دادند.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
پنجشنبه , 07 بهمن 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
وبینار آشنایی با انتخاب واحد
⦿ در ابتدای برنامه توضیحی در رابطه با واحدهای درسی داده شد، سپس تعاریف پیش نیاز، هم نیاز، نیمسال تحصیلی، دوره تابستان و... برای دانشجویان توضیح داده شد. سپس برنامه درسی رشته مهندسی کامپیوتر برای دانشجویان توضیح داده شد و در رابطه با دروس عمومی انتخابی در گرایش های مختلف و اجباری + دروس مازاد بر سقف توضیح داده شد، سپس جدول 8 ترم مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم که توسط گروه محترم آموزشی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهیه و تنظیم شده بود به همراه دروس تخصصی و اختیاری به طور کامل(نیمسال به نیمسال)، با جزئیات مورد نیاز دانشجو توضیح داده شد. ⦾ در ادامه در رابطه با تعداد واحد اخذی در هر نیمسال با توجه به معدل ترم قبل و تقویم آموزشی توضیحاتی داده شد و نحوه کار در سامانه گلستان( جست و جو + نحوه مشاهده پردازش/گزارش در گلستان) آموزش داده شد و لیست فرآیند های مورد نیاز دانشجویان گفته شد. ⦿ جدول دروس ارائه شده ترم آینده و همچنین نحوه بررسی و تطبیق چینش برنامه نیز گفته شد و در ادامه نحوه انتخاب واحد(ثبت نام اصلی)، نحوه رفع خطا در انتخاب واحد و درخواست مجوز ثبت نام، نکات بسیار مهم و حیاتی در زمان انتخاب واحد و اطلاعیه های مربوطه در این رابطه به دانشجویان توضیح داده شد. ⦾ در ادامه قوانین مهم آموزشی و آیین نامه کارشناسی برای دانشجویان توضیح داده شد تا دانشجویان با قوانین مهم و مورد نیاز آشنا شوند و در انتهای برنامه به سوالات و پرسش دانشجویان توسط آقای علی مهدی بهرامی دبیر انجمن و ارائه دهنده وبینار پاسخ داده شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
جمعه , 12 آذر 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
فینال پنجمین دوره‌ مسابقات برنامه‌سازی دانشجویی(ICPC)-مرحله‌ی دانشگاهی
⦿ «مسابقات برنامه سازی دانشجویی icpc-دانشگاهی» با هدف ایجاد رقابت و انگیزه در بین دانشجویان و همچنین مشخص شدن تیم برتر برای راهیابی به مسابقات منطقه ای چندسالی است که در دانشگاه برگزار میشود. این مسابقه در ادامه مسابقه قبلی یعنی «پنجمین دوره‌ مسابقات برنامه‌سازی دانشجویی(ICPC)-مرحله‌ی دانشگاهی» به دلیل رقابت زیاد و نزدیک بودن نتایج تیم ها در مرحله قبل برگزار شد که 6تیم منتخب مرحله مقدماتی به آن راه یافتند و در تاریخ 12آذرماه 1400 برگزار شد. ⦾ سوالات توسط جناب آقای دکتر لکی زاده طراحی و انتخاب شدند و توسط آقای علی مهدی بهرامی به صورت مسابقه آنلاین طراحی و برای شرکت کنندگان آماده شد. ⦿ در روز برگزاری مسابقه در ساعت مقرر شروع شد و به مدت 2ساعت طول کشید که در نهایت نتایج به صورت آنلاین خدمت داور مسابقه جناب آقای دکتر لکی زاده، استاد مشاور انجمن علمی و عضو هیئت علمی و مدیر گروه مهندسی کامپیوتر ارسال و داوری شد. ⦾ پس از داوری تیم «DayiLar» با برتری از تیم های دیگر به مقام تیم اول برای اعزام به مسابقات منطقه ای غرب آسیا به میزبانی دانشگاه شریف انتخاب شد. اعزای تیم برتر عبارتند از: ❶ مرتضی نبوی ❷ عباس زرین ❸ سید محمد سجاد حجازی ⦿ لازم به ذکر است برگزاری فینال در مسابقات برای اولین بار در تاریخ برگزاری مسابقات صورت گرفته که نشان دهنده رقابت سنگین شرکت کنندگان و همچنین افزایش پویایی و توان علمی دانشجویان میباشد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
جمعه , 28 آبان 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
پنجمین دوره‌ مسابقات برنامه‌سازی دانشجویی(ICPC)-مرحله‌ی دانشگاهی
⦿ «مسابقات برنامه سازی دانشجویی icpc-دانشگاهی» با هدف ایجاد رقابت و انگیزه در بین دانشجویان و همچنین مشخص شدن تیم برتر برای راهیابی به مسابقات منطقه ای چندسالی است که برگزار میشود. ⦾ محدودیت رشته برای شرکت کنندگان در این مسابقات وجود ندارد و دانشجویان دانشگاه از هررشته ای بدون محدودیت در مسابقه شرکت می کنند. ⦿ این مسابقه در تاریخ 28 آبان به صورت آنلاین و اینترنتی با حضور 10 تیم 3نفره برگزار شد. ⦾ سوالات توسط جناب آقای دکتر لکی زاده طراحی و انتخاب شدند و توسط آقای علی مهدی بهرامی به صورت مسابقه آنلاین طراحی و برای شرکت کنندگان آماده شد. ⦿ لازم به ذکر است برای اولین بار در تاریخ مسابقات امکان درخواست هم تیمی برای افرادی که تیم نداشتن فراهم شد و 6نفر درخواست هم تیمی دادند که با توجه به جایگاه علمی و ترم تحصیلی هرکدام به یک دیگر معرفی شدند و تیم تشکیل دادند و همچنین به جهت حمایت انجمن از این طرح هزینه ای از این 2 تیم دریافت نشد. ⦾ در روز برگزاری مسابقه در ساعت مقرر شروع شد و به مدت 3ساعت طول کشید که در نهایت نتایج به صورت آنلاین خدمت داور مسابقه جناب آقای دکتر لکی زاده، استاد مشاور انجمن علمی و عضو هیئت علمی و مدیر گروه مهندسی کامپیوتر ارسال و داوری شد. ⦿ پس از داوری به دلیل رقابت سنگین و همچنین نزدیک بودن نتایج که مسابقه به دور فینال کشیده شد که لازم به ذکر است برگزاری فینال در مسابقات برای اولین بار در تاریخ برگزاری مسابقات صورت گرفته که نشان دهنده رقابت سنگین شرکت کنندگان و همچنین افزایش پویایی و توان علمی دانشجویان میباشد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
ﺳﻪشنبه , 25 آبان 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
وبینار رمز موفقیت در ICPC
⦿در ابتدای برنامه توضیحی در رابطه با مسابقه ICPC(acm) و سابقه برگزاری آن داده شد. ⦾سپس سخنران برنامه آقای کرمی(دانشجوی راه یافته به مسابقات جهانی ICPC 2021 روسیه) به معرفی تخصصی و کامل مسابقه و همچنین توضیح راجب مباحث و سرفصل های مطرح شده در مسابقه پرداختند. ⦿سپس سایت جهانی کدفورسز که برای سنجش و ارزیابی مهارت علاقه مندان به شرکت در مسابقات هست پرداخته شد و روش ثبت نام در سایت و شرکت در مسابقات جهانی توضیح داده شد و همچنین روش های پیدا کردن راه حل های سوالات و کانتست ها گفته شد تا شرکت کنندگان بتوانند از این بستر برای یادگیری و آموزش نیز استفاده کنند. ⦾در انتهای برنامه نیز شاهد پرسش شرکت کنندگان و پاسخ به تک تک سوالات توسط سخنران بودیم.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
دوشنبه , 10 آبان 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
همایش مجازی معارفه دانشجویان ورودی 1400
𒊹︎این وبینار، با توجه به شرایط دانشجویان جدیدالورود 1400 و نیاز به آگاهی نسبت به رشته تحصیلی، هیئت علمی، قوانین آموزشی و بیان نکات مفید و کاربردی برای موفقیت در دانشگاه در تاریخ 10 آبان برگزار شد. ⦿در ابتدای برنامه توضیحی در رابطه با دانشگاه قم و دانشکده فنی مهندسی برای نودانشجویان داده شد و سپس به معرفی اعضای هیئت علمی محترم پرداخته شد و دانشجویان با زمینه تخصصی و توانمندی این اساتید مجرب و باسابقه آشنا شدند. ⦾سپس رشته مهندسی کامپیوترو گرایش های آن برای آشنایی دانشجویان تشریح شد و دانشجویان در اول راه توانستند با کاربردهای و ویژگی های هر شاخه آشنا شوند. ⦿در ادامه برنامه درسی مصوب رشته مهندسی کامپیوتر و قوانین آموزشی به دانشجویان توضیح داده شد تا بتوانند از ابتدا با آشنایی و آگاهی ترم تحصیلی خود را ادامه دهند و مختصری هم در رابطه با سایت گلستان و ثبت درخواست ها گفته شد. ⦾سپس مهندس سروش فریدان از دانشجویان موفق فارغ التحصیل دانشگاه در مقطع ارشد به ذکر نکات و تجارب خود پرداختن و بعد از ایشان آقای دکتر لکی زاده مدیر گروه محترم مهندسی کامپیوتر با صحبت های خود با بیان تفاوت فضای دوران دانشجویی و مدرسه و جایگاه مهم رشته و دانشگاه در استان با دانشجویان سخن گفتند. ⦿در ادامه برنامه کلیپی که از عکس های ارسالی دانشجویان از دوران حضوری جمع آوری و کلیپ شده بود پخش شد که باعث آشنا شدن دانشجویان با حس و حال و جو دانشجویی شد. در انتهای برنامه به ذکر افتخارات و دستاورد های انجمن پرداخته شد و از برنامه های ویژه ای که انجمن برای دانشجویان تدارک دیده اعلام شد و راه های ارتباطی با انجمن و مسولین علمی انجمن برای حل مشکلات آموزشی و درسی دانشجویان تدارک دیده شده اعلام شد.


انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
جمعه , 29 مرداد 1400
علي مهدي بهرامي ابرقوئي
دوره کانتست محور جهت آمادگی برای مسابقات ACM
حل سوالات الگوریتمی مسابقات گذشته و برتر میتواند در آمادگی دانشجویان بسیار موثر باشد و آموزش به وسیله برگزاری آزمون و کانتست و سپس رفع اشکال و حل سوالات یکی از موثر ترین روش ها برای آموزش هست. در مجموع 5 کانتست و 3 کلاس آموزشی برگزار شد که 2 کانتست در کوئرا و 3 کانتست در کدفورسز برگزار شد. به درخواست دانشجویان در آخر هرهفته کلاس های آموزشی جهت حل و رفع اشکال سوالات الگوریتمی برگزار شد تا دانشجویانی که به مشکل در حل سوالات برخوردند بتوانند به اشکالات خود پی ببرند و برای دیگر دانشجویانی هم که سوال را حل کردند، شرکت در کلاس دوره باعث تثبیت دانش و اطلاعاتشان شد.




مباحث و الگوریتم های پیشنهادی برای مسابقه ICPC

01/04/19 انجمن علمی مهندسی کامپیوتر علي مهدي بهرامي ابرقوئي

㊂ فایل مباحث و الگوریتم هایی که برای نتیجه‌ی بهتر در مسابقه ICPC می‌توانید یاد بگیرید⇙ https://b2n.ir/Ceqomicpc ⦿ تهیه شده توسط آقای کرمی(دانشجوی موفق راه یافته به مسابقات جهانی 2021 ICPC روسیه و سخنران وبینار رمز موفقیت در ICPC)